• Novo
Anker Soundcore Liberty Air True Bežične slušalice u ušima

Anker Soundcore Liberty Air True Bežične slušalice u ušima

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Neka muzika igra sa Anker Soundcore Liberty Air True Bežične slušalice u ušima, bijelo. Ovi vozači poboljšanih grafena proizvode dinamični, kristalno jasni audio detalji. Svaki detalj muzike, iz najdubljeg basa, najsjajnijih srednjih i bujnih tonova isporučuje se izvanrednim jasnoćima i bez izobličenja. Slušalica za punjenje zvuka za punjenje soundcore-a sadrži 15 sati napajanja za produženu reprodukciju. Možete se baviti jasnim telefonskim pozivima bez ruke sa dvostrukim mikrofonom Uplink tehnologijom koja prepoznaje vaš glas i filtriraju ambijentalne zvukove kako bi se osigurao kristalno jasan zvuk čak i u bučnim prostorima. Bluetooth 5.0 tehnologija i FPC antena Kreirajte rock-čvrstu vezu za muziku bez preskoka. Uživajte u 12 sati reprodukcije koristeći uključeni slučaj punjenja; Jedan punjenje donosi 3,5 sata reprodukcije. Kućište otporno na tečno otporne na vodu i znoji se za jednostavno korištenje dok radite. Odaberite iz čvrste bijele ili crne boje. Anker Soundcore Liberty Air True Bežične slušalice u ušima, bijelo : Zvuk iz grafikona : Heaper-Enhanced : Slušalice za soundcore imaju pionirsku audio tehnologiju koja pruža jasnoću i visoku vijku. Crystal-Clear Pozivi : Dvostruko-mikrofon za otkazivanje zvuka povećava kvalitetu poziva. 12-satno vrijeme za reprodukciju : Nabavite 3,5 sata za reprodukciju iz jednog punjenja, a zatim povećajte to na 12 s uključenim kućištem za punjenje. Push-i Go : Ultra brzo uparivanje između uređaja osigurava brzo podešavanje. IPX5 Zaštita : Bežične slušalice, bijelo sa kućištem otpornim na tečno otporne na tekućinu sprječava vodu i znoj iz prodora i oštećenja njegovih osjetljivih komponenti. Dostupno u bojama : crna, bijela.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

-Headphones - HAF160D

KM 2.33

JVC gumice ušima ažuriraju se živim linijama 8 boja Gumy Earbuds sadrže meko gumenu telo s ovalnim oblikom koji pruža čvrsto prikladan i uključuje tangle otpornu na 3,28 ft...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.