• Novo
Live 200bt bežične kocke za uši

Live 200bt bežične kocke za uši

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Iskoristite maksimalno iz svakog trenutka i ostanite u kontaktu sa svojim svijetom u stilu sa JBL Live 200bt. Isporučujući JBL zvuk potpisa sa bežičnim streaming zajedno sa njihovim fleksibilnim izrezom, ove slušalice u ušima omogućavaju vam da se povežete u udobnost dok ste u pokretu. Uživajte u velikom zvuku koji su im isporučili vozači 8 mm svojim performansama u psu. Potočite svoje liste za reprodukciju do 10 sati, a zatim u potpunosti napunite bateriju u samo 2 sata. Izrađen vrhunskim materijalima u širokom rasponu boja, JBL Live 200bt slušalice održavaju vam priključene zahvaljujući 3-tipkim daljinskim, mikrofonama i multi-točkim mogućnostima za priključak za bešavne prebacivanje između uređaja. Jednostavan pristup glasovnim asistentima omogućuje neprocjenjivu integraciju na svaki dio vašeg svijeta. A za dodatno uzdignite svoju udobnost i udobnost u pokretu, korisnici će uživati ​​u njihovim magnetskim pupoljcima za upotrebu u zapetljivi, kao i mekani savjeti za uši na dodir uključenim u višestruke veličine. JBL zvuk potpisa. 10 sati trajanja baterije - 2 sata punjenja vremena. Bluetooth tehnologija. Veza sa više tačaka. Hands-free pozivi sa glasovnim asistentama. Magnetni pupoljci. Cjelodnevni komforni vrat. Premium aluminijumsko kućište.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

-Headphones - HAF160D

KM 2.33

JVC gumice ušima ažuriraju se živim linijama 8 boja Gumy Earbuds sadrže meko gumenu telo s ovalnim oblikom koji pruža čvrsto prikladan i uključuje tangle otpornu na 3,28 ft...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.