• Novo
BEATS FLE - cjelodnevne bežične slušalice - plave plave boje

BEATS FLE - cjelodnevne bežične slušalice - plave plave boje

Stupnjevi:
KM 24.50

Iznos
Tova je dostupna

Ostanite povezani sa svijetom koji volite sa cjelodnevnim bežičnim betamnim fleksibilnim slušalicama. U ušima ili oko vrata, oni su svestrani kao i život koji vodiš. Sa 12 sati baterije Vise1, uvijek ćete biti spremni za bilo koji dan (ili noći) može donijeti. Uživajte u bogatom, snažnom zvuku s preciznim basom i niskom izobličenjem u frekvencijskoj krivulji. Magnetni ušni uši čine slušanje toliko lakše sa automatskom reprodukcijom / pause2, sviranjem muzike kada su u ušima i pauziraju kad su vam povezani oko vrata. Kabl fleksibilnog oblika pruža cjelodnevnu udobnost izdržljivom nitinol konstrukcijom, dok četiri opcije vrha uha nude personalizirano uklapanje. A kad ih ne nosite, magnetni uši drže beats flex-fleksibilno crpke jer lako zakupe u džep ili torbicu. Beats Flex - cjelodnevne bežične slušalice - plave plave magnetske ušice sa automatskim reprodukcijom / pauzom. Do 12 sati vremena slušanja. Cjelodnevni komfor sa kablom za fleksibilni oblik i četiri opcije ušiva. Pokreće Apple W1 slušalica za bešavne povezanosti. Dijeljenje zvuka omogućava vam bežično dijeljenje zvuka s drugim parom litavih slušalica ili zrakoplova. Bluetooth® klase 1 za produženi raspon i manje napuštanja. Kontrole na uređaju za muziku, pozive i glasovni asistent. Ugrađeni mikrofon sa smanjenjem vjetra za povišenu glasovnu jasnoću. Kompatibilan je sa Appleom i Androidom. Što je u kutiji : Beats Flex bežične slušalice. USB-C do USB-C kabl za punjenje. Ušile sa četiri opcije veličine. Vodič za brzi početak.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Koss Fitclips slušalice

KM 3.33

Koss Fitclips koriste originalni i jedinstveni dizajn koji osigurava savršeno uklapanje Koristeći novi uho preneseni dizajn, elementi se odmaraju udobno u uhu kako bi se stvorio idealan br

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.