• Novo
IHome ib - Slušalice sa mikrofom - in-uho - ožičeni priključak - zvuk izolacije - plava

IHome ib - Slušalice sa mikrofom - in-uho - ožičeni priključak - zvuk izolacije - plava

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

IHome IB18 - Slušalice sa MIC-om Ključne karakteristike i prednosti : Jednostavni i kompaktni dizajnski oblik odgovaraju funkcijom sa jednostavnim, nezapaženim modernim dizajnom. Ovaj klasični bar mobilni karakteristika uglađenog podudaranja ivice boje i čisto korisničko sučelje. Jedinstveni skelopirani površinski obveznog oblaganja pruža bolje prianjanje, dok tanke i kompaktne dimenzije olakšavaju zadržavanje i prevoz. Slušalica je čista i dobra kao nova. Superior 5-smjerni navigacijski taster centralizira sve najpopularnije funkcije na telefonu, jednostavno za kontrolu i upotrebu . Udobno gledanje Indulge na velikom zaslonu u punoj veličini u jasnoj živoj boji - kakvo je kontrast na DRAB B & W Ostali ulazne telefone. Nema potrebe da kompromitirate svoje iskustvo gledanja kada možete uživati ​​u velikodušnoj veličini zaslonu koji je čitljiviji, više hrskaviji u punom stanju. Poboljšano korisničko sučelje s poboljšanim izgledom lako se kreće i omogućava vam prelazak sa ekrana na ekranu neprimjetno. Uživat ćete u dodatnom energijom pojačanju iz snažnije baterije koja pruža duže vrijeme razgovora i duže upotrebe između punjenja. ihome ib18. Kreta za slušalice, savjeti za uši.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Koss Fitclips slušalice

KM 3.33

Koss Fitclips koriste originalni i jedinstveni dizajn koji osigurava savršeno uklapanje Koristeći novi uho preneseni dizajn, elementi se odmaraju udobno u uhu kako bi se stvorio idealan br

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.