• Novo
Sunrise ljubičaste slušalice u ušima sa MIC - SoCL100PP

Sunrise ljubičaste slušalice u ušima sa MIC - SoCL100PP

Stupnjevi:
KM 9.49

Iznos
Tova je dostupna

Socl serija savršen je za one koji imaju odlazeći način života koji uvijek traže savršen način za identifikaciju. Sa SOCL živim shemama boja, sigurno ćete pronaći onaj koji odgovara vašoj ličnosti i raspoloženju. Naše stereo slušalice imaju i ovalnu akustičnu cijev dizajn za njihove uho koje vam pruža ugodan i ergonomski fit koji je savršen za kontinuirano i duga korištenje - osiguravanje da se zabava neće prestati dok se ne prestane. Detalj možete čuti, a osjetite SOCL slušalice u ušima pružate vam imerzivno iskustvo slušanja. Sa preciznim audio upravljačkim programima, u kombinaciji sa našim svjetskim akustičkim zvučnim potpisom na ploči, pružaju kristalno čist i uravnotežen zvuk. Dakle, bez obzira na žanr muzike, moći ćete jasno čuti svaku notu s visokom vjernošću. uređaj iz džepa. Modeli omogućeni Bluetooth nude slobodu od žica dok vas još uvijek drže kontroliraju prema vašoj muzici. Ovalna akustična cijev dizajn za uho, pružaju vam udoban i ergonomski fit koji je savršen za kontinuirano i dugoročno korištenje . Vaša zabava. Tvoj stil. Žive sheme boja omogućuju vam da lako pronađete par koji odgovara vašoj ličnosti ili čak vašem raspoloženju. Od neprozirnog sjaja završava se prozirnim opcijama gradijenta, zajedno s raznim opcijama boja za odabir, SOCL je naša najprihvatjanija serija slušalica . 8,6 mm za čišćenje, uravnoteženi zvuk. Ovalna akustična cijev za vrhunsku udobnost. Pozovite i kontrolu muzike. 3 veličine ušima za sve uho. Model SOCL100 PP izlaska sunca ljubičasta. Pogodnost Line kontrola Za : Odgovori / odbacivanje poziva, reproducirajte / pauzirajte muziku, promijenite zapise, prebacite između muzike i poziva. Raspon frekvencije zvuka 10 - 22000 Hz osjetljivost 105d B impedance 16 Ohm Maksimalni ulaz snage 20 MW zvučnici 8,6 mm. Pribor Brzi vodič za brzi početak Da 3 Veličine ušiju Da.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

-Headphones - HAF160D

KM 2.33

JVC gumice ušima ažuriraju se živim linijama 8 boja Gumy Earbuds sadrže meko gumenu telo s ovalnim oblikom koji pruža čvrsto prikladan i uključuje tangle otpornu na 3,28 ft Dizajn za

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.