• Novo
JLAB Audio Jbuds Air True Bežični potpis Bluetooth ušice + Kućište

JLAB Audio Jbuds Air True Bežični potpis Bluetooth ušice + Kućište

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Idi lagano kao zrak. Vrijeme je da krenemo u potez, u prstu, iz vrata. Uzmite svoje jbudove zračne istinite bežične ušice dok krenete na posao, dođite u teretanu ili skočite na avion. 3-4-satni vijek trajanja baterije s Bluetooth 5.0 daje vam dovoljno snage da biste prošli kroz te muzičke trenutke. Njihov inovativni slučaj naplate pruža 10 dodatnih sati u ušiju, tako da možete brzo napuniti sigurnosnu kopiju. Automatski se uključi i povezuje se sa jednim drugim iz kućišta, pružaju tehnologiju bez gnjavaže. Savršeno za trenutak u idi. Dugo vrijeme za reprodukciju Svaka ušna služba ima 6 sati reprodukcije. Dodatni 18+ sati igranja iz slučaja. Earbud se automatski pune kada su postavljeni u slučaju. Dual Connect koristi ili ušom samostalno ili oba zajedno. Oba ušiju se povezuju na uređaj kako bi se osigurale stabilne veze. 3 EQ Postavke zvuka podešavanje vašeg prepunog zvuka sa 3 različita podešavanja. JLAB Potpis : Najbolje opcija svu okolo. Uravnoteženo : podcasti, audiokice i klasična muzika. Bass Boost : vježbanje, sport i upotreba fitnesa. Touch Controls Volumen i kontrole praćenja. Igraj / pauza. Odgovori pozivi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Koss Fitclips slušalice

KM 3.33

Koss Fitclips koriste originalni i jedinstveni dizajn koji osigurava savršeno uklapanje Koristeći novi uho preneseni dizajn, elementi se odmaraju udobno u uhu kako bi se stvorio idealan br

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.