• Novo
Samsung Galaxy Buds R170N True Bežične ušice W Bežično punjenje - bijelo

Samsung Galaxy Buds R170N True Bežične ušice W Bežično punjenje - bijelo

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Uparite Samsung Galaxy Buds sa telefonom ili tabletom i idite. Slušajte i chavajte tokom dana, a zatim bežično napunite 15 minuta da biste dobili do 1,7 sati vremena za reprodukciju. Sa zvukom AKG, Galaxy Buds isporučuju pozive, vaše omiljene podcaste i muziku koju volite dok vas volite dok ste svjesni svog okruženja prilikom hodanja, rada ili rada. Zvuk koji se kreće, sada se natjerate da se pomaknete s vama. Sa zvukom AKG, Samsung Galaxy pupoljci pružaju uravnotežen i prirodan zvuk sa vrhunskom dinamičnom rasponom i izuzetnom tačnošću, što znači svaku riječ i bilješku slušajte zvuk zvjezdane. Uključite ambijentno da kontroliše koliko okolne buke puštate. Sa brzim ambijentalnim režimom, možete slušati na uličnom prometu, uhvatiti najave leta i čuti vas kada vam djeca ili suradnici pozivaju na vas. Dobijte do 13 sati trajanja baterije kada ste u pokretu s kućištem koji se udvostručuje kao bežični punjač. Jedan puni naboj pruža do šest sati vremena za reprodukciju, a slučaj punjenja omogućava dodatnih sedam sati.1 koji se pokreće nisko na snazi, ali u žurbi da izađu na vrata? Brzo 15-minutnu naknadu u slučaju dobit će vas do 1,7 sati igre za reprodukciju. Dizajniran da se udobno uklapa u uši, Galaxy Buds dolazi s tri podesiva vrh uši i kriltip veličine desno iz kutije. Bez obzira da li vi trčite ili plešete u svoje omiljene melodije, osigurani ste najbolji mogući fit. Zahvaljujući tehnologiji otpornosti na IPX2, vaši galaksiji pupoljci mogu podnijeti prskanje, malo znoja, pa čak i slučajnog izlijevanja. Jednostavno prebacite zapise, preuzmite poziv ili pojačajte jačinu zvuka sa dodirom. Muzika automatski pauzira kada uklonite svoje Galaxy pupoljke i nastavite sa slavom kada ih postavite natrag u uši. Jednostavno otvorite slučaj Galaxy Buds u blizini vašeg telefona ili tableta da uparite bez napora. Jednom kada se prozor pojavi za uparivanje, dobro je ići. Galaxy Buds upari sa Android i i OS kompatibilnim pametnim telefonima putem Bluetooth veze. Dobijte do 13 sati vijek trajanja baterije kada ste u pokretu s kućištem koji se udvostručuje kao bežični punjač - jedna puna punjenja pruža do 6 sati vremena za reprodukciju, a kućište za punjenje pruža do dodatnih 7 sati. IPX2 tehnologija otporna na prskanje : vaši galaksiji pupoljci mogu podnijeti prskanje, malo znoja, pa čak i slučajnog izlijevanja. Galaxy Buds upari s Android i i OS kompatibilnim pametnim telefonima putem Bluetooth veze. Omogućuje jednostavno bežično uparivanje sa uređajem koji podržava vaš Bluetooth, podržava HFP, A2 DP i AVRCP Bluetooth profile. Ugrađeni mikrofon omogućava jednostavne hands-free chat putem kompatibilnog uređaja. Jednostavno prebacite zapise, preuzmite ili pojavite jačinu zvuka sa dodirom - Muzika automatski pauzira kada uklonite svoje Galaxy pupoljke i nastavite sa slavinom kada ih postavite u uši.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

-Headphones - HAF160D

KM 2.33

JVC gumice ušima ažuriraju se živim linijama 8 boja Gumy Earbuds sadrže meko gumenu telo s ovalnim oblikom koji pruža čvrsto prikladan i uključuje tangle otpornu na 3,28 ft Dizajn za

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.