• Novo
Sennheiser Momentum u ušim Crni Chrome G

Sennheiser Momentum u ušim Crni Chrome G

Stupnjevi:
KM 4.88

Iznos
Tova je dostupna

Sennheiser Momentum u ušima Crni Chrome G (M2 Ieg), stereo, mini-telefon (3,5 mm), žičano, 18 ohm, 15 Hz, 22 k Hz, uši, binauralno, uha, 4,27 Ft kabel, black hrome sennheiser zamah u -Ear Crni Chrome G (M2 Ieg) pruža izvanredan kvalitet zvuka s maksimalnom efikasnošću i pouzdanjem. Dizajn slušalica za ušima osigurava maksimalnu udobnost i bol, slušanje bez umora. M2 EIEG EUMSET pruža obilje slobode sa žičanom povezanosti. Mini-telefon (3,5 mm) interfejs host za pouzdan prijenos podataka i poboljšane performanse. Stereo zvuk režim pruža izvanredan zvuk sa maksimalnom efikasnošću. Slušalice za uho za ugodno slušanje. Čujte svaki detalj hrskavi i jasni sa frekvencijskim odzivom od 15 Hz-22 k Hz.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Koss Fitclips slušalice

KM 3.33

Koss Fitclips koriste originalni i jedinstveni dizajn koji osigurava savršeno uklapanje Koristeći novi uho preneseni dizajn, elementi se odmaraju udobno u uhu kako bi se stvorio idealan br

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.