• Novo
Obnovljeni beats bežične slušalice

Obnovljeni beats bežične slušalice

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Potpuno za vaš život, beatsx slušalice su savršeni bežični suputnici. Doživite autentični, jasan zvuk tokom svog dana sa do 8 sati trajanja baterije. Uz brzo gorivo, 5-minutnu naplatu vam daje 2 sata reprodukcije. Njihov jedinstveni kabl sa fleksibilnim oblicima pruža cjelodnevni komfor i jednostavan džepni prenosivost, dok opcije u Eautip-u pružaju personalizirani fit i sigurni-fit krilni pošiljke nude dodatnu stabilnost. Renovirani beats x bežične slušalice Ovaj proizvod možda nije proizvođač certificiran, ali profesionalno je pregledao, testirao i očistio obnovljeni prodavači i dobavljači programa. Potpuno funkcionalan proizvod u obliku novog stanja koji mogu ili ne moraju imati manji kozmetički nedostaci, mrlje, udubljenje, ogrebotine kada se drže oko 12 inča ili manje. Ovaj proizvod uključuje svu dodatnu opremu koja će biti kompatibilna i potpuno funkcionalna, ali možda nisu originalni. Pakovanje može biti generičko. Ovaj se proizvod može vratiti u roku od 90 dana za besplatan povratak ili zamjenu ako niste zadovoljni. Kapacitet baterije prelazi 80% kapaciteta u odnosu na novi ekvivalent.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Koss Fitclips slušalice

KM 3.33

Koss Fitclips koriste originalni i jedinstveni dizajn koji osigurava savršeno uklapanje Koristeći novi uho preneseni dizajn, elementi se odmaraju udobno u uhu kako bi se stvorio idealan br

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.