• Novo
Tune TWS džepne ljubavne bežične Bluetooth ušice

Tune TWS džepne ljubavne bežične Bluetooth ušice

Stupnjevi:
KM 12.47

Iznos
Tova je dostupna

Čisti bas. Nula kablova. Uronite u svoj svijet. Bilo da ste podešeni u muziku ili upućivanje poziva nemate kablove da vas zadrže. Dual Connect omogućava vam da koristite ili ušom ili oba kad god želite u stereo ili mono režimu. Vaši omiljeni umjetnici zvuče neverovatno sa JBL čistom basom. Sa do 21 sati vijek trajanja baterije i ugodnog prikladnosti možete zadržati zabavu i dalje cijeli dan i noć i ako propustite svijet, možete preuzeti i završiti pozive ili razgovarati sa svojim glasom. Jednostavno kao to! Ključne karakteristike i prednosti : Osjetite da se basbl-JBL povuče festivali i koncerte širom svijeta decenijama. Neka JBL dovede vlastiti svijet život sa nevjerovatnim čistom bas zvukom. Slušajte duže - sa dugotrajnim vijek trajanjem baterije, možete slušati cijeli dan i cijelu noć i dobiti vrh sa samo 15-minutni naboj. Držite vlastiti privatni koncert onoliko dugo koliko možete nastaviti. Bilo uho ili nato lijevo uho, desno uho, obje uši? Snaga dvostruke veze pruža vam izbor da biste neprimjetno uživali u muzici ili upućivati ​​pozive sa jednim ili oba pupoljka, a vijek trajanja baterije nastavlja s vama, jer možete zadržati jednu punjenje u evenkud, dok koristite drugi. Udobnost fit- doživite potpunu slobodu sa istinskim bežičnim JBL Tune 115 TWS ušima, ali u potpunosti udobnosti.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

-Headphones - HAF160D

KM 2.33

JVC gumice ušima ažuriraju se živim linijama 8 boja Gumy Earbuds sadrže meko gumenu telo s ovalnim oblikom koji pruža čvrsto prikladan i uključuje tangle otpornu na 3,28 ft...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.