• Novo
Elektronika Pokrenite besplatne pro bežične aktivne slušalice sa Bluetooth-om

Elektronika Pokrenite besplatne pro bežične aktivne slušalice sa Bluetooth-om

Stupnjevi:
KM 100.00

Iznos
Tova je dostupna

Zagarantovano da će ostati na prvom mjestu na tržištu zamenljivim sistemom za zaključavanje uha, Run Free Pro je sve novi Bluetooth v4.0 bežični bežični slušalice dizajnirani da se svide svima u pokretu! Run Free Pro takođe dolazi sa brzim brzim automatskim uparivanjem i smanjenjem buke vjetra. Sportski, a opet moderan vodootporno tijelo osigurava da pogledate i osjećate se sjajno dok uživate u zvuku s duševima sa i do 8 sati za reprodukciju. Soul Electronics Pokrenite besplatne pro bežične aktivne slušalice s Bluetooth-om pruža izvanredan kvalitet zvuka s maksimalnom efikasnošću i pouzdanjem. Dizajn slušalica za ušima osigurava maksimalnu praktičnost i optimalne performanse. Daljinski upravljač Kontrola slušalica za poboljšanu, pouzdanu ukazivačku efikasnost s maksimalnom upotrebljivošću. Oslobodite se tangela i volite svoju muziku sa ovim bežičnim Bluetooth Ensetom. Na kablovskom mikrofonu osnažuje vas da prihvate i upućujete pozive. Ostanite nesmetano povezani sa bežičnim rasponom od 32,8 ft. 8 sati Maksimalno vrijeme rada baterije pomaže vam da ostanete u njemu i koristite svoj slušalicu duže. Neizmjerni se u kvalitetnom zvuku sa ovim stereo slušalicom. Nazvano se uklapa u uši za produžene periode ugodnog slušanja. Izmjenjiva funkcija Eartip za bolju pouzdanost i osigurajte maksimalnu produktivnost.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Koss Fitclips slušalice

KM 3.33

Koss Fitclips koriste originalni i jedinstveni dizajn koji osigurava savršeno uklapanje Koristeći novi uho preneseni dizajn, elementi se odmaraju udobno u uhu kako bi se stvorio idealan br

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.