• Novo
Wildkin Camo Pink CrackerJack ruksak 17 ''

Wildkin Camo Pink CrackerJack ruksak 17 ''

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Vaše dijete će biti govor o igralištu s divljem ruksakom od 16 inča! Dimenzija 16 x 12,5 x 9,5 inča, ruksak od 16 inča je upravo prave veličine. Naš 16-inčni ruksak sadrži dvije podstavljene podesive naramenice, podstavljenu leđa, izdržljiva gornja ručka, dva sa zatvarača, mrežaste džepove i džepove za unutrašnjost. Napravljen od super izdržljive poliesterne tkanine sa unutrašnjošću najlona otpornog na unutarnju vlagu, 16-inčni ruksak sposoban je da se rukovodi sve što bacate na nju. Svaki ruksak od 16 inča dizajniran je za koordinaciju s drugim divkinovim opremom, pa nastavite i napravite temu iz nje! Od kutija za ručak, do vrećice Duffel, do vreća za spavanje, vaše dijete će voljeti imati svoje omiljene dizajne s njima. Divkin Camo Pink 16 inčni ruksak.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

- Aegis putni ruksak

KM 0.33

Igrajući se u pokretu samo je bilo lakše zahvaljujući Qanbi Ruksak za putovanja AEGIS idealno je putno rješenje za vožnju bojležnim džojstikom na putu Podešavanje većine džojstika,

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.