• Novo
Selk'bag Star Wars Chewbacca

Selk'bag Star Wars Chewbacca

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Star Wars Chewbacca (XL) od Selk'bag omogućava odraslima da se obuče i uživaju u bilo kojoj avanturi kao njegov ili njen omiljeni Star Wars lik. Odličan je izbor za proljeće i ljeto kampiranje, kao i za zabavu oko kuće. Čak je opremljen uklonjivim čizmama i otvorima za ruke tako da možete koristiti svoju svjetlosnu sablju za osvajanje galaksije. Selk'bag Star Wars Chewbacca : najlon-ojačana zip-off čizme. Elastični otvori za ruke bez muke. Jedan Ezip za brzi ulazak i Dual zipper vuče za jednostavan pristup džep. Meka i udobna poliesterska školjka sa izdržljivom vodootpornom završnom obradom. Izolovana hauba. Promaje cijevi sprečavaju gubitak toplote oko patentnih zatvarača. Široka traka sa patentnim zatvaračem sprečava udarce prilikom otvaranja ili zatvaranja. Pogodna torba za nošenje za kompaktnu prenosivost. Veličina za odrasle XL. odgovara visinama 5 '11"-6 ' 4". Ocjena od 40 stepeni Farenhajta. Imajte na umu da su preporuke za dimenzioniranje namijenjene ljudima prosječne težine, a na veličinu utiče težina korisnika. Na primer, osobi iznad prosečne težine biće potrebna torba namenjena nekome višem.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Aktivni Crossbody Ruksak

KM 22.50

Uzmite ovo gorivo univerzalni jedan Strap Crossbody na svoj sljedeći avantura! Bilo da se radi o gradu, planinarenju po planinskom terenu ili jednostavno šetnji parkom, ova torba sa svojim

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.