• Novo
Ubojica jastučića Standardni ruksak za izdavanje sa skateboard trakama, crni

Ubojica jastučića Standardni ruksak za izdavanje sa skateboard trakama, crni

Stupnjevi:
KM 25.00

Iznos
Tova je dostupna

187 Ubojica jastučića Standardna ruksaka izdanja sa skateboard trakama, crna, izrađena je kao teška kao jastučići od 187 ubica. Ovaj sportski ruksak za laptop u unisexu izgrađen je od 187 ubica 20-godišnje baština za polje za skejtborde za svjetske vrhunske profesionalce. Sve što znamo da je ubačeno u ovaj svakodnevni ruksak - savršen za putovanje u Skatepark, školu, rad i šire. Jednostavno. Izdržljiv. Funkcionalno. 187 Ubitni jastučići Standardni ruksak za izdavanje sa skateboard trakama, crni džep za jednostavni pristup za suzbijanje. Neoprenski džep za laptop. Elastični džep za boce za vodu. Crna. Unisex. Sportski ruksak za laptop.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Aktivni Crossbody Ruksak

KM 22.50

Uzmite ovo gorivo univerzalni jedan Strap Crossbody na svoj sljedeći avantura! Bilo da se radi o gradu, planinarenju po planinskom terenu ili jednostavno šetnji parkom, ova torba sa svojim

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.