• Novo
- Cliffs Unise Klasični Veliki Školski Ruksak Crveni

- Cliffs Unise Klasični Veliki Školski Ruksak Crveni

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Klasični veliki ruksak za studente i djecu, lagani izdržljivi putni ruksak za 15,6 prijenosnih računara vodootporan dnevni ruksak Unisex podesive podstavljene trake za ležernu svakodnevnu upotrebu glavne karakteristike : glavni pretinac sa 2-smjernim dvostrukim zatvaračem.Mali prednji pretinac sa patentnim zatvaračem.Prednji džep sa patentnim zatvaračem.Sa poklopcem za kišu za zaštitu patentnog zatvarača.Ugrađena torbica za dodatnu opremu.Dvostruki bočni mrežasti džepovi.Zakrivljene, podstavljene i podesive naramenice.Podstavljena zadnja ploča.Ručka Za Vuču Tkanine.Specifikacije : glavni pretinac (dvostruki patentni zatvarači) : 17.5? H x 12.5? Š x 5.5? D. prednji pretinac( dvostruki patentni zatvarači) : 9? H x 9? Š x 1.5? D. Dimenzija : 17.5? H x 12.5? Š x 5.5? DMaterial : poliester Boja Dostupna : Crna, mornarica, Kraljevska, Crvena, Orangemoney garancija za leđa bez pitanja - uvjereni smo da će vas naš proizvod zadovoljiti, zato imamo 100% garanciju povrata novca. Glavni pretinac velikog ruksaka sa dvostrukim zatvaračem. Dva prednja džepa sa patentnim zatvaračem jedan veliki i jedan mali. Držači za flašu vode sa svake strane torbe. Prostrana tri pretinca ukupno glatka akcija sa zatvaračem. Lagana kvalitetna velika vodootporna torba za dnevni ruksak, podesive ergonomske zakrivljene podstavljene naramenice. Dvostruka podstavljena podrška za leđa za maksimalnu cjelodnevnu udobnost. Ležerna svakodnevna upotreba, savršena za putovanja, školu, planinarenje, kampovanje, laptopove, fakultet i svakodnevnu upotrebu. Ponesite ovaj dnevni paket bilo gdje, podstava i izdržljivost pružit će vam trajni komfor za cijeli dan. Vodootporni lagani premium poliesterski ruksak, glatki patentni zatvarači i podesive trake. Ugrađena torbica za dodatnu opremu sa zaklopkama za kišu za zaštitu patentnih zatvarača. Ugrađene ručke za vuču od tkanine i džepovi sa dvostrukom mrežicom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Crveni paket za crtanje

KM 26.00

Pakov za crtanje izrađen je od 210 D najlona Ova elegantna i elegantna torba odlikuje se cinch zatvaračem naglašenom oblogom boja, a dizajniran je za nošenje preko jednog ramena ili kao

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.