• Novo
Targus Be TSB781US torbica za nošenje za 16 bilježnicu, Crnu

Targus Be TSB781US torbica za nošenje za 16 bilježnicu, Crnu

Stupnjevi:
KM 14.99

Iznos
Tova je dostupna

Targus Bex TSB781 US torbica za nošenje (ruksak) za bilježnicu od 16", Crna, naramenica x 9" širina Targus Bex TSB781 US torbica za nošenje (ruksak) za bilježnicu od 16", Crni pretinac : sveobuhvatan poslovni radni prostor sa svim odjeljcima koji su vam potrebni za nošenje datoteka, vizitkarti, ključeva, pogona za odlaganje i drugih osnovnih stvari u pokretu. Kompatibilnost : dizajniran da odgovara nizu laptopa sa ekranima veličine do 16"; uključujući modele sa produženom baterijom. Dizajn i stil : materijali i tekstura se spajaju kako bi stvorili moderan ruksak. Za vaš komfor, zadnja ploča je podstavljena, a naramenice su podesive i podstavljene. Trajnost : za zaštitu od elemenata, ruksak je izrađen od izdržljivog poliestera i ima podlogu otpornu na habanje i vremenske uslove za dodatnu zaštitu. Funkcionalnost i dizajn : namenski podstavljeni pretinac za laptop; odvojeno skladište dokumenata uključujući radnu stanicu sa organizovanim pretincima za dodatnu opremu; prednji džep sa patentnim zatvaračem za odlaganje dodatne opreme; dva mrežasta bočna držača za flašu vode; podesive, podstavljene naramenice; podstavljena zadnja ploča; ručka za nošenje; dno otporno na habanje i vodu. Funkcionalnost i dizajn : sadrži podstavljeni pretinac za laptop sa odvojenim skladištem dokumenata, uključujući radnu stanicu sa džepovima, omčama za olovke i kopčom za ključeve. Za dodatnu pogodnost, ruksak ima dva mrežasta bočna džepa za flaše vode i malu dodatnu opremu. Prednji džep sa patentnim zatvaračem omogućava više prostora za struju i druge osnovne stvari. Umjereno skladištenje : standardni prostor za pretinac za one koji žele fleksibilnost za nošenje više. Držač za flašu vode : lako dostupan držač za flašu vode postavljen bezbedno dalje od osetljive elektronike i važnih fajlova.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Wu - Tang Daypack-Logo

KM 6.49

Predstavljamo Roksax dnevne pakete, savršen za školu, festivale i sve između Napunite prostrani glavni pretinac i podesite kaiševe da udobno nosite svoje predmete tokom cijelog dana...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.