• Novo
Stalwart sklopiva stolica i ruksak Combo

Stalwart sklopiva stolica i ruksak Combo

Stupnjevi:
KM 5.00

Iznos
Tova je dostupna

Idealna za kampovanje, planinarenje, muzičke festivale i još mnogo toga, ova čvrsta kombinacija sklopive stolice i ruksaka za kampovanje preći će udaljenost s vama. Njegov kompaktan dizajn stolice je lagan i jednostavan za nošenje tako da nećete biti opterećeni. Ovaj ruksak za kampiranje ima dva elastična bočna džepa za piće, jedan mali prednji džep, tajni džep na preklopu, a veliki glavni pretinac sadrži dva elastična džepa. Napravljen je od čelične konstrukcije i poliesterskog platna sa ograničenjem težine od 250 funti. Ne samo da dobro izgleda, već je i vrlo svestran i čvrst je i izdržljiv za dugotrajnu upotrebu. Odaberite ovu odlučnu kombinaciju sklopive stolice i ruksaka za kampiranje za vaš sljedeći izlet kada vam je potrebna pogodnost i skladište uz jednostavan i udoban prijevoz. Čvrsta sklopiva stolica i ruksak kombinacija : sklopiva čvrsta čelična građevinska stolica. Ugrađeni ruksak sa modernim dizajnom. Podesivo zatvaranje poklopca. Podesive trake za ruksak. Čičak ograda drži stolicu zajedno kada se ne koristi. Uklonjiva stolica. Materijal : čelična konstrukcija i platno od poliestera. Ograničenje težine kompaktne sklopive stolice : 250 funti. Dimenzije otvorenog sjedišta : 17 "D x 12-3 / 4" Š x 15-3 / 4 "H. dimenzije zatvorenog sjedišta : 10-1/2" D x 12-3 / 4 "Š x 15-3 / 4" H.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

- Aegis putni ruksak

KM 0.33

Igrajući se u pokretu samo je bilo lakše zahvaljujući Qanbi Ruksak za putovanja AEGIS idealno je putno rješenje za vožnju bojležnim džojstikom na putu Podešavanje većine džojstika,

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.