• Novo
Rolling ruksak, više boja

Rolling ruksak, više boja

Stupnjevi:
KM 49.50

Iznos
Tova je dostupna

Rolling ruksak sa klizačkim kotačima i uvlačivom T-ručicom. Mjere 13 "LX10 " WX19 "h. Značajke uključuju 2 džepa sa zatvaračem na prednjoj strani vreće s manjim sagradom ugrađenog u organizatoru. Glavni pretinac sa zatvaračem ima podstavljeni pretinac za laptop i dva mrežaste bočne džepove. Tkanina Ručka na vrhu i čvrsta T-ručka s ergonomskim prianjanjem izgrađena je za zadnja. Torba izrađena od trajnog poliestera sa metalnom teleskopskom ručicom i teškim plastičnim bazom na dnu kako bi se vreća zadržala i štiti tkaninu od prljavštine i habanja. Jastučići na ramenu omogućava da se vreći u leđima nosi na stražnjoj strani kao opcija. Aluminijska jednokrevetna torba T-ručka. U retku za klize. Ugrađen je u gornji dio.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Aktivni Crossbody Ruksak

KM 22.50

Uzmite ovo gorivo univerzalni jedan Strap Crossbody na svoj sljedeći avantura! Bilo da se radi o gradu, planinarenju po planinskom terenu ili jednostavno šetnji parkom, ova torba sa svojim

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.