• Novo
Djevojke Žene Lagani ruksak za školsku casual pad pantalona vodootporna za putovanja

Djevojke Žene Lagani ruksak za školsku casual pad pantalona vodootporna za putovanja

Stupnjevi:
KM 11.99

Iznos
Tova je dostupna

Qwzndzgr djevojke za žene lagani ruksak za školsku casual dan otporan na putovanja (boja l, 15l) veličina-14,57 "(h) x 10,24" (l) / 37cm x 26cm x 16cm, 15l; lagani ruksak izrađen je od izdržljivih poliestera otpornog na vodu. Samo 0,30 kg, pogodno i udobno pakovanje je odličan za svakodnevnu upotrebu . Glavne karakteristike - jedan glavni patentni pretinac, pogodan za 14 "laptop.neone vicep i jedan prednji džep, dva strana Dvokrevetni prostori za održavanje svakodnevnih potrepština, poput kišobrana, i Pad, mobilnog telefona i časopisa . Podesive naramenice Da bi se osigurala udobnost, povlačenja na patentnoj patentnoj patentnoj patentrimu omogućavaju da se lako i glatko kliznu. Materijal ruksaka je mekan i Svjetlo, mogli biste ga savijati u prtljažniku dok putujete . za djevojčice i žene. Prigode : Idealno za školu, rad, vikend izlet, povremena putovanja, svakodnevni život i pogodan za one koji vole povremeni.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Crveni paket za crtanje

KM 26.00

Pakov za crtanje izrađen je od 210 D najlona Ova elegantna i elegantna torba odlikuje se cinch zatvaračem naglašenom oblogom boja, a dizajniran je za nošenje preko jednog ramena ili kao

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.