• Novo
Hayabusa Ryoko ruksak, crna siva, 30l

Hayabusa Ryoko ruksak, crna siva, 30l

Stupnjevi:
KM 24.00

Iznos
Tova je dostupna

Lagani i kompaktni, ruksak Hayabusa savršen je pratilac za vašu opremu za trening. Izgrađen ultra-izdržljivim poliesterom za ripstop, visokokvalitetni metalni zatvarači i ojačani ubod, ovaj ruksak je i moderan i izgrađen je da traje. Ova torba uključuje namjenski džep za rukavicu / cipele, ojačane naramenice i prozračnu podstavljenu stražnju ploču za neusporedivu udobnost i funkcionalni prostor. Ekskluzivni džep za odzračeni rukavi za lak pristup. Unutrašnji džep obrubljenog rukom s lukom za slušalice za zaštitu dragocjenosti. Strateške mrežne ploče pružaju optimalnu ventilaciju kako bi se prije brzine suvo. Podstavljene naramenice i stražnja ploča za neusporedivu udobnost. Eksterno pristupačni pretinac za laptop.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

- Aegis putni ruksak

KM 0.33

Igrajući se u pokretu samo je bilo lakše zahvaljujući Qanbi Ruksak za putovanja AEGIS idealno je putno rješenje za vožnju bojležnim džojstikom na putu Podešavanje većine džojstika,

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.