• Novo
Everest unise junior školski ruksak 13

Everest unise junior školski ruksak 13

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Junior ruksak idealan je ruksak za školsku djecu koja treba koristiti na svakodnevnoj osnovi ili odraslih da nose nekoliko predmeta izbora. Njegov mali, kompaktni otisak je odličan za svakodnevne potrepštine ili nekoliko bilježnica u parku. Lako se uklapa u kapuljač ili vjetar u slučaju neočekivane promjene vremena. Torba dolazi u mnoštvu zabavnih boja za uklapanje vašeg osobnog stila. Izdržljiv ruksak za djecu i mlade. Teži u 8,8 unci (250g), ovaj ultra-lagani ruksak jedna je od najlakših stvari koje treba nositi i nositi. Jednostavan pristup prednji džep sa skrivenim zatvaračem sa zatvaračem . Prednji džep sa zatvaračem pruža dodatnu sobu za pribor i salvete. Dostupno u mnoštvu boja kako bi odgovarali vašem osobnom stilu. Dimenzije 10 "x 3,5" x 13 "(lxwxh). Kapacitet : 480 in3 / 7,9 L. Težina 0,5 lbs / 0,2 kg.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Crveni paket za crtanje

KM 26.00

Pakov za crtanje izrađen je od 210 D najlona Ova elegantna i elegantna torba odlikuje se cinch zatvaračem naglašenom oblogom boja, a dizajniran je za nošenje preko jednog ramena ili kao

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.