• Novo
Ruksak za mobilne Edge Express 2. - Crna crvena

Ruksak za mobilne Edge Express 2. - Crna crvena

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Crvena 16 in. PC / 17 in. Mac Book Express 2.0 Ruksak bio je posebno redizajniran da udobno nosi vaš laptop računar i pruži vam dodatnu sobu za vaše knjige i dodatke, kao i integrirani džep tableta za držanje i Pada ili Tablet! Express je dizajniran od početka kao bolji način za nošenje računara i opreme! Iz ergonomske trake i ventilirane stražnje ploče do zaštitnog računara, ovaj paket pruža veliku funkcionalnost i udobnost korisnika. Ako uživate u slobodi ponuda ruksaka, ovo je za vas! Drži bilježnice s ekranima do 16 inča i 17 in. Macbook ekrani. Unutarnji džepovi, uređaji i datoteke. Uklapa se u bilo koji režijski ili ispod bilo kojeg sjedišta. Medijski džep za MP3 uređaj sa slušalicama. Zvučni port. Super-mrežasti ventilirana stražnja ploča. Teška duraflex fitinga. Doživotna garancija. Dim : 20 in. H x 16 in. Š x 8.5 in. D. Crna sa crvenim naglaskom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Aktivni Crossbody Ruksak

KM 22.50

Uzmite ovo gorivo univerzalni jedan Strap Crossbody na svoj sljedeći avantura! Bilo da se radi o gradu, planinarenju po planinskom terenu ili jednostavno šetnji parkom, ova torba sa svojim

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.