• Novo
Eastsport Hi-Performance Athleisure Ruksak

Eastsport Hi-Performance Athleisure Ruksak

Stupnjevi:
KM 9.49

Iznos
Tova je dostupna

Pogledajte Eastsport Hi-Performance Athleisure ruksak video! Eastsport Hi-Performance Athleisure ruksak nudi neverovatne količine skladišnog prostora u poređenju sa našim konkurentima. Sa svojim povišenim dizajnom zajedno sa superiornom funkcijom, ovaj elegantni oblikovani i ergonomski dizajniran sistem podrške za leđa izrađeni su od vrhunskih materijala. Izdržljiva konstrukcija, prevelika unutrašnja ostava i više pretinaca nude našem klijentu dovoljno prostora za postavljanje svojih stvari. Pogledajte Eastsport Hi-Performance Athleisure ruksak video!. Višestruki Pretinci Sa Zatvaračem. Podstavljene Mreže Za Sendviče Podesive Naramenice. Zadnja Zadnja mreža za sendviče lumbalna potporna ploča za podršku velikim opterećenjima. Unutrašnji pretinac za tehnologiju/skladište za Laptop (odgovara većini laptopa od 15"). Podstavljena drška za udobnost. Plastični Hardver Za Teške Uslove Rada. Bočni Džepovi Za Hidrataciju I Izdržljivo Dno Sa Gumenom Teksturom. Veličina : 9.12" x 13.5" x 18.63".

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

- Aegis putni ruksak

KM 0.33

Igrajući se u pokretu samo je bilo lakše zahvaljujući Qanbi Ruksak za putovanja AEGIS idealno je putno rješenje za vožnju bojležnim džojstikom na putu Podešavanje većine džojstika,

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.