• Novo
SDJMA 20L Lagani paketični ruksak, vodootporan putnički pješački dnevnik Sklopivi ruksak za muškarce za muškarce koje kampiraju, putujući, noćenje

SDJMA 20L Lagani paketični ruksak, vodootporan putnički pješački dnevnik Sklopivi ruksak za muškarce za

Stupnjevi:
KM 13.99

Iznos
Tova je dostupna

Lagani pješački ruksak vodootporan, 20 L pakiranja dnevnih pahuljica sklopiva mali ruksak za putovanja. Značajke : . Količina : 1pc. Materijal : poliester. Boja : crvena, zelena, ružičasta, crna, ljubičasta, plava. Veličina proizvoda : 45 × 30 × 15cm / 17,72 × 11,81 × 5,91in. Veličina pakiranja : 25x20x5cm /9.84x7.87x1.99in. Neto težina : 278g / 0,61lb. Bruto težina : 278g / 0,61lb. Primjenjiva scena : sport, vanjski. Opis : . Izdržljiv - izrađen od visokokvalitetnog poliestera otpornog na suzu i vodu. Metalni zatvarači za teške uvjete mogu se prilagoditi dugoročnoj upotrebi. Nikad se ne brinite za razbijeni zatvarač!. Kompaktni - može se previti u unutrašnji džep sa zatvaračem sa veličinom sendviča - jednostavan za nošenje i čuvanje. Dizajniran da ga lako spakiraju u vašem koferu za upotrebu na odredištu kao dodatna torba za izlet . Ultra lagana i prostrana - 20l kapacitet sa na-ly 0.61lb! Dovoljno prostran da bi nosio dan u vrijednosti. Izbjegavajte troškove za prekomjernu težinu tako što ćete ga jednostavno odvijati iz vašeg prtljaga i koristiti ga kao nožnu prtljagu. Obavezno. Bilo da jedne putovanje ili dugotrajan za ur . Višenamjensko - ultra svjetlo. Ultra izdržljiv. Ultra fenomenalno. Ruksak je savršen za svakodnevnu upotrebu ili jednodnevnu izletu, odmor, dnevne izlete, školu, kampiranje ili kupovinu itd. Veliki poklon za svakog turističkog entuzijasta . Svestran - Ovaj ruksak je testiran i dokazan na bezbroj svijeta Putujte preko svijeta mnogih kupaca. Ultra-lagan, ultra-izdržljiv, ultra-fenomenalni daypack savršen za planinarenje, kampiranje, putovanja, noćenje, svakodnevno korištenje, putovanje i više . Odličan poklon za muškarce, žene, bilo koji putnik za muškarce. Sadržaj paketa : . 1 x ruksak ruksaka za dečke dječake. ruksak za putne lagane. Predškolski ruksak. 【100% garancija zadovoljstva】 : Vaše zadovoljstvo je naš prioritet!. 【Služba nakon prodaje】 Ako imate bilo kakvih pitanja nakon primitka robe, obratite nam se i riješit ćemo ih za vas u roku od 24 sata. Vaše zadovoljstvo je naša najveća želja! Molim vas osigurajte da kupujete!

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.