• Novo
MCP3504BK Urban avanturistički ruksak za prijevoz

MCP3504BK Urban avanturistički ruksak za prijevoz

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Sleečka organizacija, pupano dizajniran. Tamo je digitalna džungla! Žice, kablovi i kablovi su preuzeli naš život. Cocoon-ove urbane avanturističke serije sigurno je ukrotiti vašu nered. Bilo da vam treba ruksak ili duffel, ova torba sigurno je usrećiti. Kokovni urbani avanturistički ruksak za prijevoz je savršen pratilac za bilo koji put. Čvrsto voštani platno je stilski još uvijek izdržljiv. Gornji džep koji sadrži ugrađeni rešetki! �� Osigurava da su svi vaši suštinski dodaci čuvani sigurno i organizirani savršeno. Glavni pretinac s proširivim patentnim zatvaračem sigurno je biti dovoljno velik da pohranjuje svu odjeću koja vam je potrebna za taj vikend bijeg. Ova zvijer također ima podstavljeni prijenosni pretinac za zadržavanje do 17 "laptopa i tableta. Ove torbe uredene trik je prekriven donjim dijelovima. Na donjem dijelu sadrži dvije skrivene naramenice u ruksak s najvećim o lakoćom. Putuju se samo organiziralo! Cocoon urbana avantura za nošenje (ruksak) za prenosnicu za prenosnog računala, crni podstavljeni prelazni pregradni prelazni prenos. 2 Pogodna džepa za tablete. Veliki džep sa zatvaračem na unutrašnjem poklopcu . Grid-u 11.26 "X 6.5". & Nošenje. Odvojivi / podesivi podstavljeni remen za rame. Ergonomski podesivi, podstavljeni sakriveni kaiševi sa prikrivenim rukama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Wu - Tang Daypack-Logo

KM 6.49

Predstavljamo Roksax dnevne pakete, savršen za školu, festivale i sve između Napunite prostrani glavni pretinac i podesite kaiševe da udobno nosite svoje predmete tokom cijelog dana...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.