• Novo
Aktivni Crossbody Ruksak

Aktivni Crossbody Ruksak

Stupnjevi:
KM 22.50

Iznos
Tova je dostupna

Uzmite ovo gorivo univerzalni jedan Strap Crossbody na svoj sljedeći avantura! Bilo da se radi o gradu, planinarenju po planinskom terenu ili jednostavno šetnji parkom, ova torba sa svojim ergonomski dizajniranim leđima i laganim dizajnom, sigurno neće razočarati! Sa ukupno četiri pretinca sa patentnim zatvaračem, završena akordiranim povlačenjem visoke čvrstoće i visoko vidljivim reflektirajućim detaljima, svi elementi dizajna su uzeti u obzir prilikom razvoja ovog sportskog crossbody-a. Sa ultra podstavljenom ručkom i ultra podstavljenom natrag, ova torba će vas držati hladnim i udobnim gdje god da krenete tokom cijele godine stalno mijenjajući temperature i godišnja doba! A uz našu garanciju za život, vaš um će biti lagodan znajući da stojimo iza svih naših proizvoda za gorivo. Napravljen od visokokvalitetnog poliestera sa teškim poricanjem; Ultra podstavljena podrška za povratak hladnog protoka. Podesiva Naramenica Sa Jednim Komforom; Dva Prednja Džepa Sa Patentnim Zatvaračem Za Jednostavan Pristup. Veliki Glavni Pretinac Sa Patentnim Zatvaračem; Podstavljena Mreža Za Sendviče Komforna Bočna Ručka. Stražnji pretinac sa patentnim zatvaračem; izdržljiv D-prsten za ključeve. Dimenzije : 18 x 12 x 5 inča.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Crveni paket za crtanje

KM 26.00

Pakov za crtanje izrađen je od 210 D najlona Ova elegantna i elegantna torba odlikuje se cinch zatvaračem naglašenom oblogom boja, a dizajniran je za nošenje preko jednog ramena ili kao

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.