• Novo
Eastport Unise Commuter Tech ranac, Plava kaj

Eastport Unise Commuter Tech ranac, Plava kaj

Stupnjevi:
KM 44.99

Iznos
Tova je dostupna

Upoznajte ruksak Commuter Tech - a sve oko omiljenih za vaš svestran način života. Uzmite ovaj ruksak u školu, rad, teretanu ili čak i sa prijateljima nakon dugog dana. Ovaj paket može ići na daljinu svojim više prednjih džepova sigurno učvršćivanje manjih ličnih predmeta. Maksimizirana interijerna organizacija pruža vam puno mogućnosti za pohranjivanje udžbenika, časopisa, pa čak i interijer podstavljenog tehnološkog rukava koji sigurno drži laptop u glavnom odjeljku. Bočni džepovi udobno odgovaraju boci na vodi, kišobranu ili drugim labavim predmetima. Potpuno sa glatkom i bezvremenskim izgledom postavljenim da biste zadnji put zadnji put uzoljivali! Višestruki pretinac sa zatvaračem. Unutrašnji podstavljeni čahura za tehnologiju / laptop. Podesive podstavljene naramenice. Vrhunska zamotana ručka za udobnost. Bočni džepovi hidratacije. Podstavljen natrag za maksimalnu udobnost. Unutarnji džep sa zatvaračem mrežice. Vodootporno dno. Veličina : 18 "x 11.5" x 7 ".

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Crveni paket za crtanje

KM 26.00

Pakov za crtanje izrađen je od 210 D najlona Ova elegantna i elegantna torba odlikuje se cinch zatvaračem naglašenom oblogom boja, a dizajniran je za nošenje preko jednog ramena ili kao

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.