• Novo
HERONEO SKULL BAT Press na noktima djece za odrasle Halloween Nosivi lažni nokti

HERONEO SKULL BAT Press na noktima djece za odrasle Halloween Nosivi lažni nokti

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Značajke : . 100% potpuno novi i visoki kvalitet. Halloween tema - pauk, vještica, pumpe, pauk, lobanja, palica, mrtvo drvo, duhovi, čarobnjaštvo, crna mačka, vještica, ukrasite sezona za odmor za Noć vještica : izrađena od visokokvalitetnog ABS-a Materijal, koji je zelena zaštita okoliša. Netoksična i mirisa, dobra fleksibilnost, nema štete vašim noktima ili kožom. Pogodna djevojčica iznad 5 godina i žene s manjim noktima . jednostavan za upotrebu : Svaki od naših lažnih noktiju bio je prethodno zalijepljen, nema potrebe za primjenom dodatnog ljepila, djeca su sigurnija za upotrebu, a roditelji mogu biti lakše. Pogodno za salone za nokte i DIY Art Art kod kuće, lako potaknuti dječje kreativnost . Više primjena : ta djeca lažnih noktiju popularna su s djecom. Pogodno za upotrebu u zabavama, maturama i drugim prilikama. A to je i dobar izbor za poklone. Rođendan, Božić, Noć vještica, Dan zahvalnosti itd. Može se koristiti kao prekrasan poklon za kćeri, prijatelje, djevojku . Paket uključuje : . 24pcs / set Pritisnite na lažnim noktima (14 vrsta opcionalnog). Specifikacije : . Materijal : ABS. Boja : kao slike Prikaži. Veličina : 14x6,5cm / 5,51x2.56in. Tip : GHOST / BAT & Mrtvo drvo / Spider Web / lubanja / šišmiša / Ghost-Crvena / Pumpkins & Web / Ghost / Witch / Witch-Carmine / Witchcraft / Mačka / Metforma. Bilješka : . 1.Postavite pogreške 1-2cm zbog ručnog mjerenja, provjerite da ne smetate prije nego što naručite. 2.Due za razliku između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Halloween tema - pauk, vještica, pumpe, pauk, lobanja, palica, mrtvo drvo, duhovi, čarobnjaštvo, crna mačka, vještica, ukrasite sezona za odmor za Noć vještica : izrađena od visokokvalitetnog ABS-a Materijal, koji je zelena zaštita okoliša. Netoksična i mirisa, dobra fleksibilnost, nema štete vašim noktima ili kožom. Pogodna djevojčica iznad 5 godina i žene s manjim noktima. Za salone za nokte i diy nail art kod kuće, lako potaknuti dječje kreativnost . Višestruke primjene : ta djeca lažnih noktiju popularna su s djecom. Pogodno za upotrebu u zabavama, maturama i drugim prilikama. A to je i dobar izbor za poklone. Rođendan, Božić, Noć vještica, Dan zahvalnosti, itd. Može se koristiti kao prekrasan poklon za kćeri, prijatelje, djevojku.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Trim Fle Dizajn SB

KM 2.67

Za kozmetičke alate kojima možete vjerovati odaberite TRIM : američki omiljeni brend kozmetičkih alata od 1947 Nije bitno da li su u pitanju vaše oči, lice, ruke ili noge, pokrivamo va

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.