• Novo
1111fourone Set francuski vrh pritisnite na noktima Coffin False Toe turpije svjetlucavi štap puni poklopac baletni stil alat za ljepotu uradi sam dekoracije tip 17

1111fourone Set francuski vrh pritisnite na noktima Coffin False Toe turpije svjetlucavi štap puni poklopac

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Opis : više boja : ekstra duga štampa na noktima dizajnirana je sa različitim bojama koje vam odgovaraju i stvaraju sopstvenu umetnost noktiju, pružiće vam lepo iskustvo manikira.Stabilnost : jednobojni lažni nokti sa punim poklopcem izrađeni su od kvalitetnog materijala, izdržljivi su i nisu laki za grebanje, nježni su za nokte i mogu dobro pristajati vašim prirodnim noktima.Jednostavan za rad : prije nanošenja morate turpijati i očistiti prirodni nokat, a zatim nekoliko sekundi pritiskati vrh nokta ljepilom.Prirodno i šik : lažni vrhovi za nokte su u modernim i elegantnim stilovima. Lako se slaže sa različitim šminkanjem i odjećom.Široke prilike : lažni nokti za balerinski lijes mogu se nanijeti za profesionalnu salonsku ili individualnu upotrebu kod kuće, dobro pokazati svoju ličnost i ukus.Specifikacija : Boja : Kao slika prikazana materijal : plastika Veličina : cca.11,7×7×2cm/cca.4,60×2,75×0,78 in Package uključuje : 1 Set duge štampe za kovčege na noktima sa 2 G ljepilom prirodno i šik : lažni vrhovi noktiju su u modernim i elegantnim stilovima. Lako se slaže sa različitim šminkanjem i odjećom. Jednostavan za rad : prije nanošenja morate turpijati i očistiti prirodni nokat, a zatim nekoliko sekundi pritiskati vrh nokta ljepilom. Široke prilike : lažni nokti za balerinski lijes mogu se nanijeti za profesionalnu salonsku ili individualnu upotrebu kod kuće, dobro pokazati svoju ličnost i ukus. Stabilnost : jednobojni lažni nokti sa punim poklopcem izrađeni su od kvalitetnog materijala, izdržljivi su i nisu laki za grebanje, nježni su za nokte i mogu dobro pristajati vašim prirodnim noktima. Više boja : izuzetno duga presa na noktima dizajnirana je sa različitim bojama koje vam odgovaraju i stvaraju sopstvenu umetnost noktiju, pružiće vam lepo iskustvo manikira.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.