• Novo
Sloj matiranog pečata u ruskom stilu ne lijepi se za čarobno ogledalo u prahu manikir antilop mat lepak za nokte fototerapija lepak za nokte

Sloj matiranog pečata u ruskom stilu ne lijepi se za čarobno ogledalo u prahu manikir antilop mat lepak

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Opis : . 1.【Prah koji se ne lijepi】ne lijepite se za prah čarobnog ogledala, prašak za trljanje se ne lijepi za prah, a četka je pometena. 2. [Nema potrebe za poliranjem površine nokta] matirana tekstura, svilenkast dodir, nema potrebe za poliranjem površine nokta. 3.【Lako se nanosi】ovaj gel za lakove za nokte lako se nanosi i namače, svako UV svjetlo može se brzo osušiti. 4.【Dugo trajanje】traje najmanje 30 dana za sanjive i super sjajne nokte. 5.【Profesionalno】dopustite vam da radite profesionalni ili kućni dizajn umjetnosti noktiju. 6.【Najbolji poklon】profesionalni poklon za umjetnost noktiju za sebe ili svoju djevojku. Specifikacije : . 100% potpuno novi kvalitet. Poklon za nokte za sebe ili svoju djevojku. Najbolja kontrola kvaliteta za osiguranje kvalitetne završne obrade. Netoksičan, dugotrajan. Boja će dugo ostati sjajna. Jednostavan za rad i rad. Odlično za fine nokte. Pogodan za nošenje, možete dizajnirati nail DIY kroz ovaj projekat kako biste vam pomogli da kreirate svoju ličnost. Boja će dugo ostati sjajna. Paket Uključuje : . 1 * lepak za nokte. Napomene : upotreba proizvoda je različita zbog različitog iskustva svakog potrošača, tako da na upotrebu proizvoda utiču različiti faktori, a nije zagarantovano da svi mogu postići isti efekat! Ako postoji problem sa proizvodom, ostavite poruku pre nego što date loš pregled. Hvala na razumijevanju.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.