• Novo
IMeshbean akrilni umjetnički alat za nokte DIY za nokte Dekor kit praška za nokte svjetli naljepnica Set pumpe za noktne četkice za manikuru, model g

IMeshbean akrilni umjetnički alat za nokte DIY za nokte Dekor kit praška za nokte svjetli naljepnica Set

Stupnjevi:
KM 6.00

Iznos
Tova je dostupna

Metkana tačka : . Imeshbean akrilni umjetnički alat DIY ekran za nokte komplet za naiko za nokte naljepnica set pumpe za nokte četkica za manikuru. Sve u jednom setu - sve što ste moglo biti potrebna u akrilnom kompletu za nokte je ovdje. Savršena tehnika s različitim alatima i polimernim prahom i s priručnikom svjetluca, tipovima za nokte i rhinestones, imate slobodu da ostvarite bilo koji dizajn. Pakovanje kit za nokte : 3 x akrilni prah (bistra bijela ružičasta). 12 x nose boje akrilnog praha. 1 ružičasti lažni rezač za nokte. 1 mini pumpni pumpa. 1 bijela tekuća dvostruka dappen jela. 20 samoljepljivih naljepnica za nokte. 20 narančasto drva. 1 mala četka za čišćenje noktiju. 2 mekani separator prsta prsta. 1 lažna prsta za umjetnost noktiju. 1 x PULLING DIAMOND GRIT SANDPAN datoteka za nokte. 1 x String datoteka za brušenje. 1 x PULLOVINSKI PUNSKI PUNPAKNI PLUE. 1 x viljuškari za šiverzikule NIPPER šiče. 100x 10 veličina bijeli Francuski savjeti za lažne nokte u kutiji. 100x 10 veličina Jaki francuski lažni savjeti za nokte u kutiji. 1x 8 # akrilna četkica za olovke. 1x četkica za nokte od 1x (nasumična). 1 x nehrđajući nehrđajući tamnica. 1000 x srebrni rhinestones. 1000 x raznolike boje rhinestona (slučajna boja).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.