• Novo
Picking Stone Rainbow Rhinestones Novi lak za nokte Flash Snowflake lepak delikatna debela Super sjajna laka za nokte višebojna pahuljica lepak za nokte 5ml

Picking Stone Rainbow Rhinestones Novi lak za nokte Flash Snowflake lepak delikatna debela Super sjajna

Stupnjevi:
KM 5.00

Iznos
Tova je dostupna

Naziv : Lepak Za Pahulje. Kapacitet : 5ml. Količina : 1 bočica. Karakteristike. Dugo traje uz odgovarajuću primjenu. Može sa bilo kojim gelom u boji. sastojci sa i niskim pritiskom na stalku za nokte akrilni dizajn noktiju sjajilo za usne Pigment Hair Glitter Gel Rhinestone za nokte Clear Press na noktima Extra Fine Glitter Glitter za sjajilo za usne 【usluge prodaje】bilo koji Problem, kontaktirajte nas, nudimo zamjenu ili uslugu od 60 dana.Topli Savjeti : Testirajte Kožu Prije Upotrebe. Jelly Rhinestones Pick and Peel Stone Glitter Nails čari za nokte pritisnite na Dan zaljubljenih noktiju. 【Idealan Poklon】Boje Su Pogodne Za Sva Godišnja Doba, Dnevničke Dane I Za Posao, Praznike, Zabave I Sve Važne Događaje I Festivale. Naljepnice za ruže pritisnite kratke nokte kratki nokti pritisnite na prstima pritisnite nokte ogulite i zalijepite nokte. Ravna Četka Za Jednostavno Nanošenje. Nail Packaging završni sloj za akrilne nokte Fine Glitter za Tumblers Strong Nails Gel za štancanje laka. 【Jednostavan Za Korištenje】Možete Nanijeti Osnovni Gel U Boji Koji Želite, Nanijeti Ovu Ljusku Jaja Bez Premaza Za Brisanje, A Zatim Završiti. Ako Želite Efekat, Možete Nanijeti Sloj Gornjeg Sloja, Tada Ćete Dobiti Efekat Snijega. Luk čari za nokte poklopci po dizajnu Recenzije Heart Glitter Glitter za sjajilo za usne Nail 3d čari. 【Zdrav I Dugotrajan】Ovaj Gel Lak Napravljen Od Prirodne Smole, Smole, Slabog Mirisa I Bez, Bez Štete Za Nokte. Omogućava Trajanje 21+ Dana Uz Odgovarajuću Primjenu. Akrilni ukrasi za nokte Roll on Glitter Neon Glitter Kid nokti za djevojčice mali Rhinestones za nokte.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.