• Novo
Kiplyki Veleprodaja Manikirne Posude Za Namakanje Finger Nail Art Savjeti Soaker Treatment Remover Spa Wash Tool

Kiplyki Veleprodaja Manikirne Posude Za Namakanje Finger Nail Art Savjeti Soaker Treatment Remover Spa

Stupnjevi:
KM 6.00

Iznos
Tova je dostupna

Posuda za namakanje manikure Finger nail Art Savjeti Soaker Treatment Remover alat za Spa pranje Funkcija : 100% potpuno novo i visokog kvaliteta. Količina : 1 kom materijal : plastična posuda za namakanje noktiju za manikir je napravljena od plastike sa odličnom glatkom površinom. Ova posuda za namakanje noktiju za manikir pogodna je za tretman noktiju, uklanjanje umjetnih noktiju i kutikule. Ova posuda za namakanje noktiju za manikir savršena je za profesionalnu salonsku ili kućnu upotrebu namočite svaki nokat ili pet noktiju istovremeno prikladnih i za desnu i za lijevu ruku napravljenu od čvrste plastike koja se može pohvaliti glatkom površinom poseban dizajn, ruka se može potpuno odmoriti dok su nokti temeljito natopljeni za vještačko uklanjanje noktiju, UV zaštita od solarija dodajte rastvor za namakanje u bunare prstiju i umetnite prste otporno na aceton, može se napuniti vodom ili drugom željenom tečnošću za namakanje pogodna za tretman noktiju, alat. 100% potpuno novo i visokog kvaliteta. Količina : 1 kom. Materijal : Plastike. Posuda za namakanje noktiju za manikir je napravljena od plastike sa odličnom glatkom površinom. Ova posuda za namakanje noktiju za manikir pogodna je za tretman noktiju, uklanjanje umjetnih noktiju i kutikule. Ova posuda za namakanje noktiju za manikir savršena je za profesionalnu salonsku ili kućnu upotrebu. Namočite svaki nokat ili pet noktiju odjednom. Odgovara i za desnu i za lijevu ruku. Napravljen od teške plastike sa glatkom površinom. Poseban dizajn, ruka može biti potpuno ostatak dok nokti natopljen temeljito. Za umjetno uklanjanje noktiju, UV zaštita od solarija.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Trim Fle Dizajn SB

KM 2.67

Za kozmetičke alate kojima možete vjerovati odaberite TRIM : američki omiljeni brend kozmetičkih alata od 1947 Nije bitno da li su u pitanju vaše oči, lice, ruke ili noge, pokrivamo va

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.