• Novo
Suzicca prenosiva mašina za bušenje noktiju sa digitalnim LCD ekranom 30000rpm punjiva električna olovka za bušenje noktiju sa kontrolom dodira

Suzicca prenosiva mašina za bušenje noktiju sa digitalnim LCD ekranom 30000rpm punjiva električna olovka

Stupnjevi:
KM 30.00

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Ovaj komplet električnih bušilica za nokte odličan je za izradu akrilnih gel noktiju. To je kontrola dodira. Dovoljno pametan da vam pruži bolje korišćenje iskustva. Lijepa opcija za kućnu i salonsku upotrebu. Dođi i pogledaj.Karakteristike : završna obrada i izrada napajanja su dobri jer se razvijaju sa kaljenim panelom, a nasadnik za bušilicu za nokte je ergonomski dizajniran, što ga čini udobnim za držanje.Digitalni LCD ekran, pogodan za vas da znate brzinu, jednostavan rad, kontrolu na dodir, lako ga uključite i promijenite smjer rotacije.Sa ugrađenom baterijom, koja ima veliki kapacitet, njeno radno vrijeme može dostići 10 sati, dok je vrijeme punjenja 4 sata.Zgodna veličina i mala težina, bežična i prenosiva, savršena za nošenje, korisna za rad vani.Njegova radna brzina može varirati od 0 do 30.000 r/m, za rukovanje, zadovoljavajući vaše različite potrebe.Niska toplota i niska buka, pogodan za vaš dizajn noktiju, pogodan i za dom i za salon.Dolazi sa 6 vrsta burgija za nokte, nokte možete sami napraviti kod kuće.Specifikacije : Tip : Nail Art oprema Materijal : Metal, ABS, ceramic utikač : priključena snaga : 40winput Voltage : / 220-240 V 50 / 60 Hz Output Voltage : 24 V / 1 vrijeme punjenja : 4 sata vrijeme upotrebe : 10 sati brzina izolacije : MAX 30,000 RPMPackage Size : cca. 185 * 135 * 90mm / 7.28 * 5.31 * 3.54 težina paketa : cca. 650g / 22.93 oz Package lista : 1 * električna olovka za Bušilicu1 * adapter za Napajanje1 Set * svrdlo za Eksere1 * 1 * držač olovke za bušilicu za Eksere1 * engleski uputstvo za upotrebu završna obrada i izrada napajanja su dobri jer su razvijeni sa kaljenim panelom, a nasadnik za bušilicu za nokte je ergonomski dizajniran, što ga čini udobnim za držanje. Digitalni LCD ekran, pogodan za vas da znate brzinu, jednostavan rad, kontrolu na dodir, lako ga uključite i promijenite smjer rotacije. Sa ugrađenom baterijom, koja ima veliki kapacitet, njeno radno vrijeme može dostići 10 sati, dok je vrijeme punjenja 4 sata. Zgodna veličina i svjetlost.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.