• Novo
Datoteka za nokte od nehrđajućeg čelika sa ručicom protiv klizanja i kožnom futrolom, dvostrukim i laganim noktima za muškarce i žene

Datoteka za nokte od nehrđajućeg čelika sa ručicom protiv klizanja i kožnom futrolom, dvostrukim i laganim

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Materijal : Nehrđajući čelik : Kratki dio je 9cm, dugačak je dio 12,2 cm Boja : Crni oblik : Kratki dio je glava, dugačak dio je okrugli lik za nokte sa PU kožnom futrolom 1. 【 Dvostrana dijamantska ploča】 : Sa isprepletenom stranom možete izoštriti tvrde nokte i noktiju, a s bokom od ribe možete izrezati rubove noktiju s osjetljivim oblikom. Osigurat će vam prilično ugodno iskustvo manikiranja i držati nokte sve vrijeme izgledaju prekrasno! 2. 【Dizajn】 : Ova datoteka za nokte je lagana i udobna, s ručicom protiv klizanja i ugradne ručke koje se lako ruči i radi. Spesirani vrh može ukloniti prljavštinu iz pukotina noktiju. 3. 【Materijali od nehrđajućeg čelika】 : Alati datoteka za nokte izrađeni su od 420 materijala od nehrđajućeg čelika, protiv hrđe, jake i izdržljive. 4. 【Široko korišteno】 : datoteka za nokte je pogodna za prijavu noktiju, noktiju, prirodni nokat, akrilni nokat, lažni nokti i popravak noktiju. Alat za manikuru za uklanjanje grebena, rubova datoteka, glatka noktiju. Oni također mogu skinuti gel za nokte i pomoći da vam nokti učini zdravijim i ljepšim. 5. Izdržljiv i opterećen】 : čelični materijali Alat za manikuru su izdržljivi, otporni na abraziju i pranje, samo ga isperite direktno tekućom vodom nakon svake upotrebe, pričekajte da se osuši i stavi direktno u kožni slučaj. 1. 【Dvostrana dijamantska ploča】 : Sa isprepletenom bokom možete izoštriti tvrde nokte i noktiju, a s bokom od ribe možete izrezati rubove noktiju s osjetljivim oblikom. Omogućit će vam prilično ugodno iskustvo manikiranja i držati nokte izgledajući lijepo cijelo vrijeme!. 2. 【Dizajn】 : Ova datoteka za nokte je lagana i udobna, s ručicom protiv klizanja i ugradne ručke koje se lako ruči i radi. Tinstani tip može ukloniti prljavštinu iz pukotina s noktima . 3. 【Materijali od nehrđajućeg čelika】 : Alati za nokte izrađeni su od 420 materijala od nehrđajućeg čelika, anti-hrđe, jake i trajne. 4. 【široko korišteno】 : datoteka za nokte Pogodan je za podnošenje noktiju, noktiju, prirodni nokat, akrilni nokat, lažnog nokta i popravka noktiju. Alat za manikuru za uklanjanje grebena, rubova datoteka, glatka noktiju. Oni također mogu skinuti gel za nokte i pomoći da vaši nokti budu zdraviji i lijepi. 5. 【Izdržljiv i pranje】 : čelični materijali Alatke za manikuru su izdržljivi, otporni na abraziju, samo ga isperite direktno tekućom vodom nakon svakog Koristite, pričekajte da se osuši i stavi direktno u kožni slučaj.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.