• Novo
Dale Tiffany Clear Cleteson Accent lampica

Dale Tiffany Clear Cleteson Accent lampica

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Naša viteško mozaična naglasak ima dvostruku dužnost kao funkcionalna rasvjeta i osvijetljena umjetnička djela. Sjena cilindra ukrašena je uzorkom mozaika u različitim nijansama jantara koji su naglašeni s nizom tamnijeg amber umjetničkog staklenih dragulja u blizini vrha koji stvara topli sjaj kada se lampica svijetli. Jasna baza izrađena je od kristala za prekrasnu izdržljivost koja dodaje još jedan nivo teksture. Savršena veličina za odbacivanje police ili plašt, naš vitez na mozaičkim naglaskom na mozaiku također čini jednu od ljubaznu stolnu lampu čiji zemljani tonovi stvaraju toplu sjaju gdje god se odlučite. Zahtijeva 1 Med bazu - E26 .Bulb nije uključen . WATTACE : 60 W. Vrsta prekidača : Inline.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Baka lampica svjetla

KM 2.67

Uljepšajte sobu sa bakicom 3 laganom lampom Ova svjetiljka dolazi u stablu koja dodaje klasični izgled u sobu Svjetiljka pruža svjetlost s tri lujlice od 40 vata koje se prodaju zasebno..

Crocodile Accent lampica

KM 27.43

Prekrasna opcija za djetetovu sobu ili vrtiću, ova tablica sadrži zeleni dinosaur kao bazu lampe s tiskanom hladom Potpuno sa kontrastnom bazom, ova šarmantna lampa za tablicu sigurno će

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.