• Novo
Adesso Oslo Stolna svjetiljka, mat crna

Adesso Oslo Stolna svjetiljka, mat crna

Stupnjevi:
KM 18.14

Iznos
Tova je dostupna

Interpretacija skandinavskog dizajna, Oslo Stolna svjetiljka sadrži mat crnu modificiranu bazu i tijelo u obliku trube i prelivena je čvrstim nijansom bubnja od bubrega od furnira od trešnje. Furnir od drveta ima prirodno drvo od drveta koje je istaknuto kada je Lit. Rotacioni prekidač za uključivanje / isključivanje nalazi se na utičnici. Ova lampica ima jasan kabl i kompatibilan je sa pametnim izlazom. Sijalica nije uključena. Svjetla naglasak : Interpretacija skandinavskog dizajna, Oslo stolna svjetiljka sadrži mat crno modificirane bazu i tijelo u obliku trube i preliveno je čvrstim nijansom bubnja od bubrega furnira od višnjeg furnira. Funkcionalni dizajn : furnir od drveta ima prirodno drvo od drveta koje je istaknuto kada je Lit. Rotacioni prekidač za uključivanje / isključivanje nalazi se na utičnici. Ova lampica ima jasan kabl i kompatibilan je sa pametnim izlazom. Sijalica nije uključena . Savremena crkvena lampa : Elegantni dizajni i visokokvalitetni materijali pridružuju se modernom ambijentu u vaš dom . Svestrana upotreba : Dodajte funkcionalan, a opet stilski naglasak na bilo koju površinu u vašem domu sa ADESSO tablicama. Ova tablična svetla idealna je za noćne stolove, bočne tablice ili radne površine. Navedeno, što znači da je testiran i odobren za ispunjavanje sigurnosnih standarda koji reguliše vlade za SAD.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Lamska lampa

KM 29.70

Oživite svoj životni prostor naglašavanjem bočnog stola ovom moderne lampe koja sadrži dodir vintage bljeskalice Lamb za tablicu lola ima estetski ugodnu mješavinu čiste, ravne linije

Baka lampica svjetla

KM 2.67

Uljepšajte sobu sa bakicom 3 laganom lampom Ova svjetiljka dolazi u stablu koja dodaje klasični izgled u sobu Svjetiljka pruža svjetlost s tri lujlice od 40 vata koje se prodaju zasebno..

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.