• Novo
Silverwood The Estelle Gold Stolna svjetiljka sa hladom, metalom, 24.5

Silverwood The Estelle Gold Stolna svjetiljka sa hladom, metalom, 24.5

Stupnjevi:
KM 39.99

Iznos
Tova je dostupna

Stolna lampica Estelle 24. 5 "sa nijansom je vitka, sofisticirana stolna svjetiljka koja pruža izvrsnu rasvjetu. Stolna svjetiljka je takođe prekrasno umjetničko djelo, izrađene od metala i tkanina. Zlatni metalni osnovni modeli kretanja u krivuljama koji podržavaju sjajnu bež nijansu. Stolna lampica savršen je komad za dodavanje elegantnog naglašavanja na vaš dnevni boravak, ulazni put ili spavaću sobu. S stolke za tablicu Estelle 24. 5 "sa hladom će uljepšati vašu sobu i dodati pozlaćeni prijelazni element u vaš prostor. Bež lampica i CFL sijalica uključuju izvrsnu rasvjetu. Polirana metalna baza. Lako uključite / isključite / isključite okretni prekidač. Šik prijelazni dizajn. CFL žarulja uključena.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Crocodile Accent lampica

KM 27.43

Prekrasna opcija za djetetovu sobu ili vrtiću, ova tablica sadrži zeleni dinosaur kao bazu lampe s tiskanom hladom Potpuno sa kontrastnom bazom, ova šarmantna lampa za tablicu sigurno će

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.