• Novo
Decmode 24 crna tablica sa crnom hladom tkanine

Decmode 24 crna tablica sa crnom hladom tkanine

Stupnjevi:
KM 20.43

Iznos
Tova je dostupna

Decmode 24 "Crna tablica sa crnom tkaninom je jedinstveni dodatak vašem stilskom domu. Jednostavno ide sa zidovima vanilije i neutralnim toniranim zidovima, konzolama. Brodovi u 1 kutiju. Dolazi sa dužinom od 62 ". Pogodno samo za unutrašnju upotrebu. Ovaj se predmet isporučuje u potpunosti sastavljeni u jednom komadu. Stolna svjetiljka sadrži crnu hladu u obliku bubnja koja mjeri 14 x 14 x 10 inča. Sadrži rotacijski prekidač. Ovo je jedna lampica crna obojena. Glam stil. Prepustite se glamuroznim luksuzom plišanih tekstura, zaslepljujućih detalja i elegantne završne obrade kako biste podigli svoj dom i dodate sofisticirani flar. Glam lampica ima umjetnu svilenu nijansu sa lažnim kristalnim i gvožđem. Stolna svjetiljka sadrži okruglo kristalno tijelo sa zlatnim gvožđem i crnom hladom. Faux Crystal lampica sadrži metalik zlatnu hlače unutrašnjost za stvaranje toplog ambijentalnog sjaja. Stolna svjetiljka mjeri 14 L x 14 W x 24h inča i teži 11,18 funti. Akcentno svjetlo s nijansom bubnja i elegantnom bazom silueta u urnom i kvadratnom bazi. Obrišite suhom krpom. Stolna lampica oblikovana s prozirnim umjetnim kristalnim bazom za ultra glam pogled. Glam stil. Decmode 24 "Crna tablica sa crnom tablicom sa crnom tkaninom hladovima čini savršen dodatak bilo kojem domu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Lamska lampa

KM 29.70

Oživite svoj životni prostor naglašavanjem bočnog stola ovom moderne lampe koja sadrži dodir vintage bljeskalice Lamb za tablicu lola ima estetski ugodnu mješavinu čiste, ravne linije

Baka lampica svjetla

KM 2.67

Uljepšajte sobu sa bakicom 3 laganom lampom Ova svjetiljka dolazi u stablu koja dodaje klasični izgled u sobu Svjetiljka pruža svjetlost s tri lujlice od 40 vata koje se prodaju zasebno..

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.