• Novo
Kozmoliving by Cosmopolitan 25 Fau mramor bijela stolna svjetiljka sa bijelom posteljinom

Kozmoliving by Cosmopolitan 25 Fau mramor bijela stolna svjetiljka sa bijelom posteljinom

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Cosmoliving by Cosmopolitan 25 "Lamb od laganog mramora sa bijelom posteljinom je jedinstven dodatak vašem elegantnom domu. Jednostavno ide sa pastelnim i neutralnim toniranim zidovima, tablicama ili konzolama. Dizajniran sa čepovima za filce ili gumene boje u bazi koja sprečava Ogrebavanje namještaja i vrhova stola, kao i klizanje okolo. Zahtijeva 1 60 W tipa E26 / Srednje (standardna) sijalica. Ovaj predmet se isporučuje u 1 kutiju. Dolazi sa 65 "dužinom kabela. Pogodno samo za unutrašnju upotrebu. Ovaj se predmet isporučuje u potpunosti sastavljeni u jednom komadu. Stolna svjetiljka sadrži bijelu hladovinu u obliku bubnja koja mjeri 15 x 15 x 10 inča. Sadrži rotacijski prekidač. Ovo je jedna lampica sa jednim bijelim obojenim bojama. Glam stil. Prepustite se glamuroznim luksuzom plišanih tekstura, zaslepljujućih detalja i elegantne završne obrade kako biste podigli svoj dom i dodate sofisticirani flar. Ova glamska stolna lampica izrađena je od čvrstog keramičkog materijala i dolazi sa elegantnom posteljinom nijanse. Ova glam stolna lampica ima bijelu mramornu završnu obradu i zlatnu krunu. Ova keramička stolna lampica sadrži zaobljeno tijelo koje se uredno uklapa na bilo koji krajnji sto i posteljinu koja omekšava svjetlost. Stolna svjetiljka mjeri 15l x 15 W x 25h inča i teži 5,10 lbs. Prirodni marširani nadahnuti uzorci krase modernu cilindrični dizajn sa naglaskom na naglasak. Obrišite suhom krpom. Ova cilindrična stolna svjetiljka izgrađena je od oblikovanog keramičkog materijala i prekriven metalnim vratom za držanje utičnice za žarulje. Glam stil. Kozmoliving by Cosmopolitan 25 "lampica za bijelu tablicu od umjetnog mramora sa bijelom lanskom hladovima čini savršen dodatak bilo kojem domu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Crocodile Accent lampica

KM 27.43

Prekrasna opcija za djetetovu sobu ili vrtiću, ova tablica sadrži zeleni dinosaur kao bazu lampe s tiskanom hladom Potpuno sa kontrastnom bazom, ova šarmantna lampa za tablicu sigurno će

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.