• Novo
Početna Kolekcija Décor Sterling Plava čekić Staklena stolna svjetiljka, 18.5 CA

Početna Kolekcija Décor Sterling Plava čekić Staklena stolna svjetiljka, 18.5 CA

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte stil dok dodajete laganu u bilo koju sobu sa našim HD kolekcijama svijetlo plava plava čekić lampica stakla. Ova moderna lampica sadrži jedinstvenu čekić teksturu s mekom pastelnom nijansom, naglašenom čistom linije elegantne cilindrične bijele hladovine. Ova elegantna svjetiljka stvara svijetli i svježi izgled i savršen je za dnevne sobe, obiteljske sobe, stočeve, spavaće sobe, sobe, urede, spavaonice i još mnogo toga. Izrađen iz trajnog stakla. Zapanjujuća bijela tvrdoglavica nijansa bubnja. Bojelo od čekićeg stakla. Ručno oslikani suptilni plavi plavi finiš. 18.5 "Ukupna visina. Savršeno za dnevne sobe, porodične sobe, gužve, spavaće sobe, sobe za goste, kancelarije i još mnogo toga.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Baka lampica svjetla

KM 2.67

Uljepšajte sobu sa bakicom 3 laganom lampom Ova svjetiljka dolazi u stablu koja dodaje klasični izgled u sobu Svjetiljka pruža svjetlost s tri lujlice od 40 vata koje se prodaju zasebno..

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.