• Novo
Jednostavni dizajni 12,8 visok keramički stolni stolni stolni stolni stol sa odgovarajućim hladom, van bijele boje

Jednostavni dizajni 12,8 visok keramički stolni stolni stolni stolni stol sa odgovarajućim hladom, van

Stupnjevi:
KM 148.75

Iznos
Tova je dostupna

Ova zabava u obliku sove uparena je s odgovarajućim hladom od tkanine i stoji na samo 12,8 "u ukupnoj visini. To je savršeno uklapanje u većinu područja i pogodan je za osvjetljavanje vašeg prostora po potrebi. Ova je svjetiljka za po potrebi. , ili dodajte u svoju djetetu sobu ili vrtić! Jednostavni dizajni 12,8 "visok keramički stolni stolni stolni stolni stolni stol sa odgovarajućim hladom, izvan bijelog zabavnog oblika : zabavno, moderno i jedinstveno! Ova obojena osnovna osnova u obliku keramičke sove i hlad odbojnih bubnja u raznim bojama i napravite savršenu akcentnu lampu za vaš prostor, a čak se može dodati u dekor ili vrtiću vašeg djeteta!. Pristupačni prekidač : Lako pristupačni prekidač (rotacijski) preklopnik nalazi se na kablu ove tablice koja će omogućiti brzu i jednostavnu funkciju uključivanja / isključivanja po potrebi. Svjetiljka je također opremljena bijelim utikačem od 5 stopa u korijenu u bazi, savršen za prostore koji treba malo prostora između izlaza i željene lokacije lampe. Veličina proizvoda : ukupna veličina proizvoda : 6,3 "x W : 6.3 "x V : 12.8" i teži 1,5 funti. Sjena ove svjetiljke mjeri dija : 6.3 "x H : 6".

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Lamska lampa

KM 29.70

Oživite svoj životni prostor naglašavanjem bočnog stola ovom moderne lampe koja sadrži dodir vintage bljeskalice Lamb za tablicu lola ima estetski ugodnu mješavinu čiste, ravne linije

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.