• Novo
Elegantsoss Velika maštarija okrugla meduze. Ultimate senzorni sintetički metlyfish akvarijum raspoloženje svjetiljka s promjenom boje LED svjetlosni efekti s daljinskim upravljačem

Elegantsoss Velika maštarija okrugla meduze. Ultimate senzorni sintetički metlyfish akvarijum raspoloženje

Stupnjevi:
KM 10.75

Iznos
Tova je dostupna

Vrhunska svjetiljka za meduze iz (Elegantsoss by Lighthead) pioniri u akvarijskim svjetiljkama. Tiho kretanje realnog života poput meduze u rezervoaru sa fascinantnim svjetlima mijenjanja boje stvaraju prekrasan miran, miran i umirujući duboko-morski ambijent koji bi mogao pomoći u smanjenju stresa i anksioznosti. Pokreti life Like Jellyfish su tako realni da ćete dovoditi ako su stvarni. Ukupni učinak sa promjenom svjetla jednostavno je očaravajući fascinantno opuštajuće i hipnotičko. Idealno za vaš dom, ured, dječju sobu, doktorsku kancelariju, rehabilitarni instituti ili dnevni centri. Elegantsoss je vodio maštanski meduza okrugla lampica sa.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.