• Novo
Staklena posuda za povrće za miješanje posude za slabu kap za vodu desert Bowl

Staklena posuda za povrće za miješanje posude za slabu kap za vodu desert Bowl

Stupnjevi:
KM 21.50

Iznos
Tova je dostupna

Opis. Ovaj predmet je posuda za posluživanje hrane, izrađene od premium i izdržljivog materijala. Izvrsno za držanje žitarica, grickalice, voćne salate, povrća, itd. Jednostavno čišćenje i čuvanje, pogodan je za dom, ured, hotel, restoran, hranu, itd. - Materijal : . Staklo. - izrađen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i praktičnog za dugotrajnu upotrebu . - idealne posude za posluživanje hrane za skladištenje salate, voća, povrća, zobene kaše, rezanci i druge hrane koju volite . - izdržljiv materijal i fino zanatstvo, Nije lako puknuti . - glatke ivice bez zavoja, neće naštetiti vašoj koži . - Velika posuda za kapacitet, dobar za skladištenje mnogih namirnica. Napravljen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i praktičnog za dugotrajnu upotrebu . idealna posuda za posluživanje hrane za skladištenje salate, voća, povrća, zobene kaše, rezanci i druge hrane koje volite. Glatke ivice bez burdova, neće naštetiti vašoj koži.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kvarca - pakovanje

KM 3.50

6 Kvarsko zdjelo strelica 1 pakovanje pruža visoke kvalitete pristupačnih proizvoda našim kupcima Naša linija proizvoda je raznolika Dizajniramo proizvodnju i distribuiramo predmete u h

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.