• Novo
Cherry Matte Finish Walty Rim Bowl sa salatama, set od 3

Cherry Matte Finish Walty Rim Bowl sa salatama, set od 3

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Suptilno miješajte u prirodne elemente da biste stvorili rustikalni, moderni osjećaj na vašem stolu s tim trešnjom gotovim posudama od rima. Ovaj prekrasan set od četiri zdjele savršen je za opsluživanje svega, od pojedinih salata do filmskih kokica za film. Bogati, duboki tonovi trešnjeg drveta prekrasan su komplement bilo kojeg dekora. Zabavno i svečano, naći ćete našu trešnju za završenu zdjelu, bit će u središtu vaših stranaka godinama koje dolaze. Dolazi sa dvije ruke salata da poslužuju vašu omiljenu salatu sa više kontrole. Svaka rukava salata lijepo se uklapa u vaše ruke tako da možete jednostavno poslužiti svoja jela. Velikodušno veličina, lijepo oblikovana posuda sa valovitim obručem savršen je za salate, voće ili čak kao zdjelu središta . dolazi sa suvremenim bacanjem ruku.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kvarca - pakovanje

KM 3.50

6 Kvarsko zdjelo strelica 1 pakovanje pruža visoke kvalitete pristupačnih proizvoda našim kupcima Naša linija proizvoda je raznolika Dizajniramo proizvodnju i distribuiramo predmete u h

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.