• Novo
Posude za roditelje, 4+ mjeseci, brojanje

Posude za roditelje, 4+ mjeseci, brojanje

Stupnjevi:
KM 7.01

Iznos
Tova je dostupna

Naši izdržljivi i svestrani zdjeli roditelja suštinski su dodatak za obrok za bilo koje dijete četiri mjeseca i starije. Pametan izbor za roditelje, ove su posude lako čistiti i čvrsti čistiti dovoljno da se suprotstave bilo kakvim zabavi avanturističkim malom može ući u. Da li se vaša djeca samo učenje samohranite ili su u stanju nositi vlastitu posuđe, ove plastične posude bez BPA ostat će u jednom komadu kada su odbačene ili bačene po sobi. Svako pakovanje sadrži pet, zdjele u jarko obojene boje koje se u uredno se slažu, pružajući važnu uslugu dok ostavljate više prostora u svom ormaru za boce i sippene čaše. Oni su također mikrovalni na sigurnom za jednostavno pripremanje obroka i perilicu posuđa - sigurno za lako čišćenje. Pojednostavite vrijeme obroka u vašoj kući sa zdjelom našeg roditelja. Roditelji roditelja po izboru roditelja povjerenja u cijeloj zemlji pružene kvalitetne, povoljne proizvode za bebe. Nudimo širok spektar proizvoda, uključujući pelene, maramice, toaletne potrepštine, hranu za bebe, formulu i proizvode za hranjenje beba. Sa garancijom za kvalitet da se napravi sigurnosno kopiranje svih svojih beba, mališana, dječjih i novorođenih proizvoda, izbor roditelja brine se o vašoj maloj potreba za manje. Posude za roditelje, 4+ mjeseci, 5 brojeva : paket od 5 zdjela. Dizajniran za djecu 4 mjeseca starosti i stariji. Izvrsno za samohlapanje. Stacljivo za jednostavno skladištenje. Ftalatni i bez BPA. Safe za perilicu posuđa i mikrovalna pećnica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kvarca - pakovanje

KM 3.50

6 Kvarsko zdjelo strelica 1 pakovanje pruža visoke kvalitete pristupačnih proizvoda našim kupcima Naša linija proizvoda je raznolika Dizajniramo proizvodnju i distribuiramo predmete u h

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.