• Novo
Mainstays - Zelena kvadratna plastična posuda, 38 unca

Mainstays - Zelena kvadratna plastična posuda, 38 unca

Stupnjevi:
KM 10.74

Iznos
Tova je dostupna

Ove trendi obojene posude za večeru iz Mainstaysa sigurno su u vašem domu omiljeni. Glavna magarija ima vaše zabavne potrebe prekrivene ovim izdržljivim plastičnim posudama. Plastične zdjele sa 38-uncem 38-unce idealne su za svakodnevnu blagovaonicu i sjajne za zabave! Napravljena sa porodicom prilagođenom polipropilenskom plastikom bez BPA, ove su posude sigurno za upotrebu u gornjem nosaču perilice posuđa i mikrovalni su sigurni za praktičnost. Zabavne boje čine ove izdržljive i ponovno korisne posude savršene za vaše zatvorene ili vanjske zabavne potrebe. Posude na Mainstaysu su odlični komadi startera za one u pokretu, odlično za djecu i odrasle. Na umu napravljene u vidu, ove modne zdjele u zatvoru su sjajne za bilo koga! Sadrži glatku mat finišu i kvadratni oblik za savremeni i trend naprijed izgled. Uz nekoliko dostupnih opcija boja za odabir, možete koordinirati svoj izgled jednim bojama ili miješati i podudarati se na boje za zabavu. Dostupne su odgovarajuće ploče za večeru i tugovi. Glavna plastična plastična posuda za 38 unce, zeleni kapacitet sa 37 unci. Sadržaj materijala : 100% polipropilenska plastika. Dimenzije proizvoda : 6,75-inčni promjer za 2,7-inčni visinu. Sadrži glatku mat finišu u zabavnim čvrstim bojama. BPA besplatno. Izdržljiv i pogodan za svakodnevnu upotrebu. Savršeno za zabavu. Idealno za unutarnju i vanjsku upotrebu. Mikrovalna pećnica i perilica posuđa sigurna za praktičnost. Dostupno u više opcija boja tako da možete miješati i podudarati!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kvarca - pakovanje

KM 3.50

6 Kvarsko zdjelo strelica 1 pakovanje pruža visoke kvalitete pristupačnih proizvoda našim kupcima Naša linija proizvoda je raznolika Dizajniramo proizvodnju i distribuiramo predmete u h

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.