• Novo
Žuti OZ unutrašnji i oz Vanjskih eksplozija, 25 pk, paket od 3

Žuti OZ unutrašnji i oz Vanjskih eksplozija, 25 pk, paket od 3

Stupnjevi:
KM 5.50

Iznos
Tova je dostupna

Opis Ove fineline ganchers 4112 Blaster bomba Šalice na noćni život u vašoj baru i pustili da se zabava eksplodira na jedinstvenom dizajnu 2 Chamber uštedi vrijeme i izrađen je za Drop In miješane pića poput Jager bombi bombe i krpeljne bombe. Šalice razdvajaju dvije tečnosti sa 1 oz. Unutrašnji šut za držanje alkohola i 2,75 oz. Vanjska komora za držanje druge tečnosti. Dok je bomba snimljena dok pijete dvije komore miješaju se u prakvicu ukusa. Šalice za bombe Promene pretvorene komore smanjuju rizik od preveštenosti koji čuva ukus pića u skladu i štedi novac na alkoholu. Takođe su jednokratni za lako čišćenje. Ovo je mekša plastična čaša. Žuti 1 oz Inner i 2 3/4 oz Vanjskih aparata, 25 / pk.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kvarca - pakovanje

KM 3.50

6 Kvarsko zdjelo strelica 1 pakovanje pruža visoke kvalitete pristupačnih proizvoda našim kupcima Naša linija proizvoda je raznolika Dizajniramo proizvodnju i distribuiramo predmete u h

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.