• Novo
Podjela za trenutno rezanci, mikrovalna zdjela, za čvorove, tjesteninu i supu s poklopcem i ručkom, za uredsku koledž sobu za spavanje

Podjela za trenutno rezanci, mikrovalna zdjela, za čvorove, tjesteninu i supu s poklopcem i ručkom, za

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Jer ima ručku i poklopac, ovaj proizvod je jednostavan za nošenje i higijensko čuvanje, što je zgodno i sigurno za upotrebu. To je rezanci na ruci, koji je spriječio da se spriječi rukom, što je lako očistiti s glatkom površina. Materijala od nehrđajućeg čelika, ovaj proizvod otporan na habanje i dugotrajno. Dužina ovog proizvoda je 14,9 cm, širina je 9,1cm. Pogodna je za dom, kuhinju, naziv : Ime : Instant Boodle Bowlmaterial Mamaterial : nehrđajući šerfeelfeatures : otporan na habanje, protiv deformi, neklizajući. Boja : Srebrna boja, zlatna boja, zlatna boja, višebojna, višebojna crvena detalja : 14,9cm x 9,1cm / 5,87 "x 3,58 " (približno) Napomene : Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, Boja stavka može biti malo drugačija od slika. Dozvolite da se lagana razlika dimenzija zbog različitog ručnog mjerenja. Package uključuje : 1 x Instant rezanci za rezanci (drugi nisu uključeni) jer ima dizajn ručke i poklopca, ovaj proizvod je jednostavan za nošenje i higijenski čuvanje, koji je zgodan i siguran za upotrebu. Ovaj rezanci ima bočni isječak kako bi se spriječilo ručnoj površini, što je jednostavno očistiti glatkom površinom . Ovaj proizvod otporan na i Dugotrajno . Dužina ovog proizvoda je 14,9 cm, širina je 9,1cm . Pogodan je za dom, kuhinju, trgovinu i tako dalje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.