• Novo
Salata Bowl Eko-prijateljski veliki kapacitet plastični snack posluživanje salate posude za dom

Salata Bowl Eko-prijateljski veliki kapacitet plastični snack posluživanje salate posude za dom

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Sadrže čvrstim zaslugama otporan na toplinu, ovaj proizvod može se dugo koristiti kao posuda za salatu. Mogućnost posude ne može se koristiti samo za držanje supe, voća, žitarica i povrća također se može koristiti kao posuda za miješanje za salatu .It je od visokokvalitetnog plastičnog materijala. Postoje 3 različite veličine za odabir od.perfectely prikladan za dom, spavaću, kućnu, kuhinju it.t.item naziv : plastična posuda : trajna, lagana, praktična, transparentna. Boja : crvena, siva, prodiranje detalja : S : 14cm x 10cm x 4,5cm / 5,51 "x 3,93 " x 1,77 "(približno). M : 20cm x 12.5cm x 7,5cm "x 2,95 " (približno). L : 26cm x 16cm x 10cm / 10,24 "x 6.30 " x 3,94 "(približno) Napomene : Zbog razlike u postavci svjetla i zaslona, ​​boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Pogledajte laganu razliku za dimenziju Zbog različitih ručnih mjerenja. Package uključuje : 1 x posudu sa salatom (drugi nisu uključeni) sa čvrstim zaslugama izgradnje i otpornosti na toplinu, ovaj proizvod se može dugo koristiti kao posuda za salatu. Juha, voće, žitarice i povrće mogu se koristiti kao posuda za miješanje za salatu . Izrađen je od visokokvalitetnog plastičnog materijala . Postoje 3 različite veličine za odabir od . savršeno pogodan za dom, spavao, domaćinstvo, domaćinstvo, kuhinja itd.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kvarca - pakovanje

KM 3.50

6 Kvarsko zdjelo strelica 1 pakovanje pruža visoke kvalitete pristupačnih proizvoda našim kupcima Naša linija proizvoda je raznolika Dizajniramo proizvodnju i distribuiramo predmete u h

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.